20 Secrets fuqishme për marrëdhënie kuptimplotë

20 Secrets fuqishme për marrëdhënie kuptimplotë

Këtu janë njëzet sekrete të fuqishme që do të ndihmojë të formojnë marrëdhënie kuptimplotë me njerëz:

1) Kur dy njerëz takohen, çmimi gjithmonë shkon në një me më të vetë-pasqyrë. Ai do të jetë më të qetë, më të sigurt, më të lirshëm me të tjera.
2) Asnjëherë mos lejojnë sjelljen e njerëzve të tjerë për të ju tregojnë se si ju mendoni.
3) I kushtoj pak vëmendje për atë që njerëzit thonë ose të bëjnë. Në vend të kësaj, të përpiqen për të parë motivin e tyre më të thellë për të folur dhe vepruar.
4) Çdo miqësia kërkuar paraqitjen e natyrës tuaj origjinal dhe dinjitetit të një personi tjetër është e gjitha e gabuar.
5) mistikisht folur, nuk ka dallim në mes teje dhe një personi tjetër. Kjo është arsyeja pse ne nuk mund të dëmtojë një tjetër pa dëmton veten, as të ndihmojë një tjetër, pa ndihmuar veten.
6) Kur ne jemi të lirë nga të gjitha dëshirat e panevojshme ndaj njerëzve të tjerë, ne kurrë nuk mund të mashtrohemi apo të lënduar.
7) Ju të marrë një hap gjigand drejt pjekurisë psikologjik kur ju refuzojnë të zemërim të mbrojtur veten kundër shpifje të padrejtë. Për një gjë, rezistenca prish paqen e mendjes tuaj.
8) Ju e kuptoni të tjerët në shkallën e saktë që ju të vërtetë kuptojnë veten. Punojnë për më shumë vetë-dijes.
9) Mos kini frikë të përjetojnë plotësisht çdo gjë që ndodh tek ju në marrëdhëniet tuaja njerëzore, veçanërisht dhembjet dhe zhgënjimet. Bëni këtë dhe çdo gjë bëhet e qartë në fund.
10) Personi që me të vërtetë e di se çfarë do të thotë të duash nuk ka ankth kur dashuria e tij është e padukshme ose refuzohet.
11) Në qoftë se ju dhimbje të humbni një mik të çmuar, nuk nxitojnë jashtë në të njëjtën kohë për një zëvendësim. Një veprim i tillë ju pengon shqyrtimin dhimbje tuaj dhe të thyer e lirë të saj.
12) Mos kini frikë të jetë askush në një botë sociale. Kjo është një e vërtetë më të thellë dhe më i pasur se duket në sipërfaqe.
13) Çdo përvojë e pakëndshme me një person tjetër është një mundësi për të parë njerëz si ata janë, jo si ne gabimisht idealizoj tyre. Sa më shumë të pakëndshme personi tjetër është, aq më shumë ai mund të mësojmë.
14) Ju mund të jetë aq mrekullisht të lirë nga një ndjenjë e dëmit dhe padrejtësisë që ju jeni të befasuar kur të dëgjoni të tjerët ankohen prej tyre.
15) Ne nuk mund të njohë një virtyt në një person tjetër që ne nuk e posedojmë në veten tonë. Ajo merr një person me të vërtetë të dashur dhe pacientit për të njohur këto virtyte në një tjetër.
16) Mos gabim dëshirën për dashuri. Dëshira lë në shtëpi në një kërkim furishëm për një kënaqësi pas tjetrit. Dashuria është në shtëpi me veten.
17) Ka pjesë prej jush që duan jetën e dashur dhe pjesë që nuk e bëjnë. Vendin e veten në anën e forcave pozitive: të bëjë të gjithë ju mund të për të ndihmuar dhe për të inkurajuar ata.
18) Ju duhet të ndalet jetojnë timidly nga frika fikse për atë që të tjerët do të mendojnë për ju dhe të asaj që ju do të mendoni për veten.
19) Mos shpik për të jetë një person i dashur: puna të jetë një person real. Duke qenë e vërtetë është duke e dashur.
20) Dashuria e madhe ndonjëherë ju mund të ofrojë për një tjetër është në mënyrë të transformuar jetën tuaj të brendshme që të tjerët janë të tërhequr në shembullin tuaj të vërtetë të mirësisë.