Nëna Beats dhe Bites fëmijët e saj të hapjes dhuratat e Krishtlindjeve shumë herët Shocking!


Nëna Beats dhe Bites fëmijët e saj të hapjes dhuratat e Krishtlindjeve shumë herët Shocking!


Një nga djemtë e saj ka edhe një aftësi të kufizuara mendore.

Krishtlindjeve është menduar të jetë një kohë e këndshëm, sidomos për fëmijët. Çdo fëmijë bëhet i ngazëllyer, kur sezonin e pushimeve fillon-duke e ditur se ata do të marrin dhurata nga prindërit dhe familjen e tyre. Por, për dy djemtë e kësaj gruaje, e Krishtlindjeve u bë një përvojë e trishtuar dhe e frikshme.

36-vjeçari Sascha Collins u arrestua për rrahjen e dy bijtë e saj për hapjen e dhuratat e tyre “shumë herët”.
Me sa duket, djemtë e saj zbuloi dhuratat e tyre të fshehura dhe të vendosur për të hapur ato menjëherë. Kur Sascha kapur ata në flagrancë, ajo u zemërua dhe filloi duke i rrahur ata. Ajo gjithashtu pak dhe i hodhi kundër murit. Të dy djemtë, duke përfshirë edhe një me aftësi të kufizuara mendore, u plagosën rëndë. Vajza e vet Sascha së adoleshente nuk mund të marrë atë që ajo ishte duke parë dhe vendosi të thërrasë autoritetet për nënën e saj.

Collins, i cili thuhet se është një alkoolike, ishte “i ngarkuar me bateri krim dhe bateri për një person me aftësi të kufizuara me lëndime trupore.”