2'8 "Njeriu merr 'Gratë me madhësi normale' dhe ngre vetullat me fotot e dasmës së tyre

2’8 “Njeriu merr ‘Gratë me madhësi normale’ dhe ngre vetullat me fotot e dasmës së tyre