Modeli Aspiring bën Rimëkëmbje Mahnitëse Dhjetë Vjet pas të dashurit të saj ish hodhi Acid në fytyrën e saj
Modeli Aspiring bën Rimëkëmbje Mahnitëse Dhjetë Vjet pas të dashurit të saj ish hodhi Acid në fytyrën e saj

Modeli Aspiring bën Rimëkëmbje Mahnitëse Dhjetë Vjet pas të dashurit të saj ish hodhi Acid në fytyrën e saj

Katie Piper gjithmonë donte të ishte një model që kur ishte shumë i ri. Ajo së shpejti u rrit në një grua të bukur dhe sexy dhe ishte e përsosur për ëndrrën e saj. Gjithçka po shkonte mirë për të, derisa takoi ish të dashurin e saj David Lynch nëpërmjet Facebook në 2008.
Piper tërhoqi shumë burra me fytyrën e saj të bukur dhe buzëqeshjen e varur, kështu që nuk ishte befasi kur Lynch iu drejtua asaj në Facebook. Duke parë se ata kishin 30 miq në mes, dhe Lynch ishte me të vërtetë i bukur, ajo mendonte se nuk kishte asnjë të keqe në miqësinë me të – një vendim që ajo do të përjetë keqardhje.
Lynch, i cili pretendonte të ishte një ekspert i Arteve Marciale Mixed, kishte parë Piper ndërsa ajo punonte si një vajzë e vogël në luftime. Piper, i cili zakonisht tërhoqi burra të “shëmtuar” që e dëshironin atë si një “grua trofe”, mendonin se Lynch mund të ishte ndryshe. Ajo kishte vdekur gabim.
Ata filluan ta shohin njëri-tjetrin shumë shpejt. Piper pohoi se Lynch ishte i zgjuar dhe tërheqës, dhe ajo ishte tërhequr më shumë për të. Megjithatë, gjërat filluan të çuditeshin shpejt pas datës së tyre të parë. Sipas Piper, Lynch këmbënguli që ta shoqëronte atë në banjë në datën e tyre të parë – gjë që ajo e gjeti të çuditshme, por e shndërroi atë megjithatë.

Megjithatë, ai e filloi bombardimin e saj me mesazhe sa herë që ishin larg njëra tjetrës. Dhe ishte një javë në marrëdhënien e saj kur i tha asaj se e donte dhe filloi të hapte për fëmijërinë e tij të vështirë. Megjithëse Piper ndjeu keqardhje për të, guximi i saj i tha asaj se diçka ishte jashtë.

Lynch filloi të bëhej agresiv. Në një rast, ai u zemërua kur një kamerier në një dyqan donutësh e quajti Piper ‘darling’. Kjo ishte kur Piper vendosi t’i jepte fund, vetëm dy javë në marrëdhënie. Lynch dukej se e mori me qetësi, dhe thjesht i kërkoi asaj të kalonte gjithë ditën me të. Piper pranoi ta bënte këtë, por ajo nuk ishte gati për atë që po ndodhte