Dokumentari "Andre The Giant" zbulon anën e padukshme të legjendës, dhe është zemërthyer
Dokumentari "Andre The Giant" zbulon anën e padukshme të legjendës, dhe është zemërthyer

Dokumentari “Andre The Giant” zbulon anën e padukshme të legjendës, dhe është zemërthyer