Ky fëmijë u varros në Muddy Hole është 24 orë dhe u la për të vdekur, por ai mrekullisht i shpëtoi!

Ky fëmijë u varros në Muddy Hole është 24 orë dhe u la për të vdekur, por ai mrekullisht i shpëtoi!

Nëna e foshnjës varrosën pas lindjes.

Njeriu nga Curitiba, kryeqyteti i shtetit Parana, Brazil, re fqinji i tij Lucinda Ferreira Guimaraes doli nga shtëpia e saj me një të madh, bark shtatzënë, por u kthye në shtëpi me një bark të vogël dhe rroba me gjak. Dyshues ndaj veprimeve Lucinda, njeriu shkoi nëpër lagje dhe të thellë në pyll për të kërkuar fëmijën. Për fat të keq, ajo tashmë ishte duke u errët. Njeriu pa emër Pastaj hoqi dorë në kërkim për ditën, dhe rifilloi në kërkim të nesërmen.
Vërtetë për dyshimet e tij, ai e gjeti fëmijën e porsalindur varrosur në një gropë me baltë, me kordonin e kërthizës dhe placentë ende bashkangjitur në trupin e tij.
Që prej më shumë se 24 orë kanë kaluar tashmë, ai kishte frikë se fëmija mund të jetë tashmë i vdekur. Foshnja dukej i vdekur, dhe ai kishte për të shpresuar. Kjo ishte kur ai vendosi të thërrasë policët.
Megjithatë, sa më shpejt që policia të tërhequr fëmijën nga vrima, pak djali kasetë OUT A britma! Me sa duket, ai ishte duke fjetur Thjesht Kur e gjetën.
Tri gjëra Ndihmuar foshnja të mbijetojë pas varrosura të gjalla:

Së pari, shiu dush que larë papastërtitë në kokën e tij, e cila përndryshe mund të kemi varrosur atë plotësisht.
Së dyti, mjekët të cilët ekzaminuar fëmijën Shpjegoi que sepse kordoni i kërthizës nuk ishte hapur, humbja e gjakut është penguar dhe lejuar mbijetesën e foshnjës.
Së treti, fëmija ende kishte ushqyesve të nënës së tij në trupin e tij dhe nuk e mohoj.
Sipas njoftimeve, Lucinda kasetë lindjes në pyll një vetëm 300 jard larg nga shtëpia e saj, dhe e varrosën fëmijën e saj në një Armadillo baltë vrimë. Kur kapur nga Autoritetet, Lucinda mohuar lindjes për djalin.
Policia e mbyllur atë në burg, ndërsa ata Casette djalin e babait biologjik