Shqetësuese dalë një video e një foshnjë ulëritës për atë is’ve Mendon kufoma e ëma – Kur ajo është vetëm whos marrë pjesë në ‘vdekje paraqesin’ mani.

Në e shqetësuar sobs pak djalë dhe kthetrat në trup në dukje të pajetë mama Tij, jo të gjithë gjë Kuptuar Kjo është një ekspertë prank.And tani po paralajmërojnë Kjo mani ka shkuar shumë larg.

Eksperti kulturore dhe tradicionale Matshediso Mothwalo tha: .. “Vdekja është kurrë qesharake Kur njerëzit paraqesin si të vdekur ata janë të tërhequr fat të keq Në kulturën tonë, ne nuk do të lejojnë njerëzit që të paraqesin si të vdekur sepse ata jo vetëm që e quajnë fat të keq poshtë në veten e tyre, por në familjet e tyre shumë. ”

Të vdekurit kanë marrë të mbajë të përbëjë mani në Afrikën e Jugut, me shumë fotografitë e njerëzve dhe vendodhjet skena përpunuar vdekje të rreme. Shembuj të tjerë të trendit të përfshijë një vdekje të paraqesin Njeriu që vendoset mishi ka rreth qafës së tij me sëpatë ngulitur në të.

Disa njerëz paraqesin sikur varën veten. Të tjerë rregulluar vetveten në një grumbull me tulla, tulla me një pak më të lartë, si në qoftë se ata janë vrarë nga rënie furnizimet e ndërtimit.

Disa shembuj të tjerë të shihni njerëzit të prirur në një lumë, apo hodh në një tavanë në një vend ndërtimi.
Është e paqartë se ku pikërisht video u qëllua dhe emrat e nënës dhe fëmija nuk ishin zbuluar.

Shikuesit Derdhur zemërimin në video e foshnjë qan postuar nga ‘Prince realist “.

Një shkroi: “Kjo gjë DeadPose … kjo nuk është edhe funny whos fëmijë Poor traumatizojnë Kjo mund esta fëmijën për jetën …”
të tjerë e quajti gruan “e pamëshirshme” dhe nuk e meriton të jetë një nënë.
Duke folur për mediat vendase, të tjerë Afrikes Jugore ofruar kritikat e preferuar e mani ndryshme.

Mami luan një mizor 'vdekje paraqesin' shaka në foshnjë Kush është i bindur se ajo është me të vërtetë i vdekur

Mami luan një mizor ‘vdekje paraqesin’ shaka në foshnjë Kush është i bindur se ajo është me të vërtetë i vdekur