Një grua dhe grupi i shokëve të saj futin chillies dhe kripën në gjenitalet e zonjës në një fitore të çmendurisë


Një grua dhe grupi i shokëve të saj futin chillies dhe kripën në gjenitalet e zonjës në një fitore të çmendurisë

 

Ndërsa ata e zhveshën mësuesin e bashkëshortit të saj dhe vendosën shenja dhe kripë brenda pjesëve të saj private, zonja mund të qante vetëm në dhimbje dhe të fshehte fytyrën e saj nga kamera.

Nuk është çudi që shumë burra (dhe gra) mashtrojnë partnerët e tyre. Njerëzit mashtrojnë për një sërë arsyesh, por kurrë nuk është e drejtë. E gjithë gjëja e mashtrimit do të ishte shumë më e lehtë nëse do të kishte një diagnozë të plotë për të gjithë njerëzit në fytyrë të tokës. Por e vërteta është, burrat si gratë-janë krijesa të komplikuara me një mori arsyesh për të bërë atë që bëjnë ata.

Mashtrimi jo vetëm që dëmton çiftin, por edhe të gjithë të përfshirë. Ndërsa gratë janë lënduar emocionalisht, dashnorët janë ata që shpesh vuajnë nga sulme fizike dhe verbale nga gratë e zemëruara dhe, në disa raste, familjet dhe miqtë e tyre. Kjo zonjë nuk e priste si një grua dhe miqtë e saj reaguan kur ata kuptuan se ajo ishte në një marrëdhënie me bashkëshortin e saj.

Në një qytet në verilindje të Vietnamit, një grua dhe një paketë miqsh sulmuan një zonjushë duke vënë kripë dhe një qese me chilli brenda saj. Ata madje përdorën doreza për të futur shishkë dhe kripë brenda, duke shpresuar se djegësja dhe kripërat mund të arrijnë barkun e saj.

 Ndërsa gratë e tjera mbaheshin në zonjë, gruaja vazhdoi të futte chillies dhe kripë, duke marrë fotografitë e zonjës. Ata pastaj ngarkuan fotot e përmendura në mediat sociale për të turpëruar më tej gruan.

Megjithëse postimi në Facebook nuk ka thënë shumë për detajet, mund të shihet që gruaja ishte në dhembje dhe u përpoq shumë ta fsheh fytyrën e saj prapa jastëkut.

Disa netizens besojnë se ajo e meritonte sulmin, por netizens të tjerë insistojnë që burri duhet të jetë ai që dënohet, duke qenë arsyeja kryesore pse gjithçka ndodhi në radhë të parë.