Ato të dyja ishin kujdesur për të në të njëjtin spital, por kushtet e tyre të lejuar ata që nuk mund të shohin njëri-tjetrin dhe të lëvizë.

Nëse jo të gjitha, shumë çifte ëndrra për të qenë në një marrëdhënie të gjatë të qëndrueshme të dashurit me të e tyre. Mjerisht, me disponueshmërinë e shkurorëzimit dhe martesës anulimin, shumë çifte të prishur dhe për të marrë thjesht në marrëdhënie të reja. Me këtë në dorë, ne rrallë shohim çiftet plaken së bashku OBSH, me dashurinë e tyre në rritje të fortë gjatë vështirësive.
Z. dhe Znj Feng kanë qenë të martuar për 66 vjet, por ende nuk mund të merrni mjaft e njëri-tjetrit. Burri duke vdekur, 92, tha se ishte dëshira e tij e fundit për t’u takuar me gruan e tij, 95, i cili ishte duke u kujdesur në të njëjtin spital. Edhe pse ata ishin të afërt me njëri-tjetrin, ata nuk e kam marrë për të përmbushur për një kohë të gjatë, si ata mund të lëvizin më vetë.
Z. Feng Vuajtur nga sëmundje të rënda të zemrës dhe qëndroi në Repartin për kujdes intensiv në katin e tretë; ndërsa gruaja e tij, i cili kishte thyerje të eshtrave, është trajtuar në katin e 14-të në Spitalin Popullor Yingzhou s në Ningbo, Kinë. Megjithatë, përveç sëmundjeve të zemrës, z Feng HAD Multiple organeve mosfunksionim Sindromi, dhe është mbajtur gjallë nga makina të shumta. Pastaj le të pyetur për të takuar gruan e tij, para se unë le të Told mjekët për die.Upon duke parë gruan e tij, zoti Feng bë emocionale dhe mbajti dorën e saj. Pastaj unë i tha asaj të “Gjejeni”.

Znj Feng tha burrit të saj: “Unë do të kujdeset për veten. Pasi të shërohem, unë do të [shkoj në shtëpi] për të gjetur orë you.’Two përzemërta Pas takimit, zoti Feng ndërroi jetë në shtëpinë e tyre.

Old Man vdes pas dy orë e dëshira e tij Sheh gruan e tij 66 vjet për të kaluar kohë i është dhënë

Old Man vdes pas dy orë e dëshira e tij Sheh gruan e tij 66 vjet për të kaluar kohë i është dhënë