Shihni se si forma e këmbëve tuaja zbulon origjinën dhe personalitetin tuaj

1. këmbët romake

Kanë veçanta e gishtave të zbresë në madhësi në faza, duke i lejuar i cili i ka ato ecin më shumë ekuilibër, sepse ajo është më harmonik të të gjitha formë asimetrike. Pavarësisht se lloji më i zakonshëm i këmbës, këta njerëz janë misterioze dhe kështu i zgjuar, ju mund të bisedoni me ta për ndonjë temë, pra, nga intelektuale dhe inovative, madje edhe më e thjeshtë. Ata janë gjithmonë të gatshëm të ndërmarrin ndonjë aventurë, të duan emocione të forta dhe të kenë një zemër që vlen ari.

Shihni se si forma e këmbëve tuaja zbulon origjinën dhe personalitetin tuaj

Shihni se si forma e këmbëve tuaja zbulon origjinën dhe personalitetin tuaj

 

2. këmbët egjiptiane

Ky lloj është shumë i thjeshtë për t’u dalluar që kur gishti i madh është më i gjatë se të tjerët. Ato karakterizohen nga njerëz idealistë dhe të ëmbël, të cilët shpesh mund të shkaktojnë probleme kur përballen me realitetin. Ata e vlerësojnë privatësinë e tyre, e cila kushton shumë punë të hapur për të tjerët, kështu që është e zakonshme për disponimin tuaj shpesh ndryshojnë unë thjesht të ketë një shpirt të lirë dhe rebel nga natyra!

                

 

 

3. këmbët greke

Megjithëse ato nuk janë më të zakonshmet, ato janë shumë të lehta për tu identifikuar, pasi gishti tjetër i yndyrës është më i gjatë se pjesa tjetër. Në përgjithësi, këta njerëz kanë një kapacitet të madh për besimin, siç parashikohet tepruar dhe interesant, shumë atletë kanë këmbë të tillë. Ata janë gjithmonë plot energji dhe dalin si liderë kudo që të ndalen dhe nga rruga, shumë thonë se janë dashamirës më të mirë.