Terror në Turqi Përditëso Të paktën 36 të vdekur dhe 147 të plagosur në Stamboll Aeroporti Attack

Terror në Turqi Përditëso Të paktën 36 të vdekur dhe 147 të plagosur në Stamboll Aeroporti Attack